Bereidingswijze
Doe het zeefruit in een schaal, met de goed uitgelekte stukjes ananas. Vermeng met de cheme fraiche, wat mayonaise en cognac. Vul de ananas met dit mengsel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zoet-zilt voorgerecht
Ingrediƫnten
1 hele ananas; 200 gr. garnalen, stukjes krab, 200 gr. coquilles St. Jacques, scheutje cognac, creme fraiche, mayonaise.
Hulpmiddelen & keukengerei
scherp mes
Leuke tips
Garneer de ananas met kerstomaatjes en plakjes kiwi.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122702
Homepage ID
8677
Smaak
N
Teller
721
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hol de ananas uit, zet omgekeerd in een vergiet en laat minstens 8 uur uitlekken. Snij het vruchtvlees in stukjes, verwijder de harde kern. Kook de St Jakobbschelpen ca. 20 minuten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht