groene curry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/30/1998 - 14:37
Bereidingswijze
Ui en prei in olie bakken. Gekookte groenten erbij doen, currypasta erbij doen. Eventueel wat water toevoegen. Santen erbij doen. Laten pruttelen. Op het laatst de blikgroenten meewarmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke, snelle, pittige groentecurry.
Ingrediƫnten
ca 300 gr sperzie boontjes; 1 a 2 struikje(s) broccoli; 1 blikje doperwtjes; 1 prei; 1 ui; 1 blikje 'red kidney' bonen; olie; 2 a 3 eetlepels curry pasta Garam Masala (Pataks); santen
Leuke tips
Met rijst natuurlijk en mangochutney, raita en pappadums (Pataks)!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122685
Homepage ID
5615
Smaak
P
Teller
3354
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sperzieboontjes doppen en beetgaarkoken. Sperzieboontje in drieen of halfdoor snijden. Broccoli wassen en roosjes en stukjes stronk beetgaar koken. Ui en prei wassen en snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stholder