Bereidingswijze
zet de taart nog een kwartier in de combi oven- lage stand magnetron oven op 200 graden
of een half uur de oven op 200 graden
of een half uur de oven op 200 graden
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
vreemd maar echt waar, iedereen smult ervan
Ingrediƫnten
bloemkool
gehakt
bladerdeeg
pindakaas
laos
uien
div. gehaktkruiden
gehakt
bladerdeeg
pindakaas
laos
uien
div. gehaktkruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
taartorm
Leuke tips
lekker met een frisse salade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122684
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
585
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
braad het gekruid gehakt met een uitje
maak van een pot pindakaas en wat laos(kruid) met sambal een pindasausje
bedek te taartbodem en zijkanten met bladerdeeg
gooi het gehakt mengsel onderin
doe de schoongemaakte bloemkoolroosjes er bovenop
giet depinda/sate saus eoverheen.
maak van een pot pindakaas en wat laos(kruid) met sambal een pindasausje
bedek te taartbodem en zijkanten met bladerdeeg
gooi het gehakt mengsel onderin
doe de schoongemaakte bloemkoolroosjes er bovenop
giet depinda/sate saus eoverheen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht