Gehakt-Prei-Aardappelschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/30/1998 - 10:29
Bereidingswijze
bakt het gehakt goed bruin, stoof de prei in veel boter. Doe het gehakt in een ovenschotel als onderlaag en doe daarboven de gestoofde prei. Je kan best al een laagje kaassaus over het gehakt en de prei doen.De gekookte aardappelen in fijne schijfjes snijden en
als laatste laag de ovenschotel bedeken. Afwerken met de rest van de kaassaus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker voor kinderen.
Ingrediƫnten
600 gr gemengd gehakt - 1 pak prei - kaassaus - aardappelen
Hulpmiddelen & keukengerei
met een gewoon vork het gehakt goed pletten, dat het fijn wordt en niet meer plakt.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122671
Homepage ID
6963
Smaak
N
Teller
2660
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
prei in julienne snijden - aardappelen in zijn geheel koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vetzakje