Bereidingswijze
Kook de rabarber in een klein laagje water gaar.
Breng de rabarber op smaak met zoetstof en vanillesuiker.
Klop de eiwitten met de suiker stijf.
Schep de rabarber in 4 kleine ovenschaaltjes.
Schep het eiwit erbovenop.
Zet de schaaltjes enkele minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden.
Laat het eiwit goudbruin worden.
Breng de rabarber op smaak met zoetstof en vanillesuiker.
Klop de eiwitten met de suiker stijf.
Schep de rabarber in 4 kleine ovenschaaltjes.
Schep het eiwit erbovenop.
Zet de schaaltjes enkele minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden.
Laat het eiwit goudbruin worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Toetje. 70kcal.
Ingrediƫnten
- 300 gram schoongemaakte rabarber.
- zoetstof en vannillesuiker
- 4 tl suiker
- 4 eiwitten
- zoetstof en vannillesuiker
- 4 tl suiker
- 4 eiwitten
Leuke tips
Direct serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
122670
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
679
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 250 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht