Slanke Bonen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/30/1998 - 08:43
Bereidingswijze
Kook de sperziebonen beetgaar.
Spoel ze af met koud water.
Laat de kidneybonen uitlekken.
Snipper de ui en snijd de perzikken in stukjes.Verhit de olie in de pan en bak de ui met de uitgeperste teentjes knoflook glazig.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg nu de ketjap, de sambal, tomatenpuree, kidneybonen en de sperziebonen toe.
Kook het gerecht ongeveer even 5 minuten door.
Schep de perzik erdoor en verwarm die even mee.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk recept met kidneybonen,perzikken en gehakt. 500 kcal.
Ingrediƫnten
- 2 potjes kidneybonen of 1 grote pot
- 8 halve perzikken
- 2 uien
- 400 gram sperziebonen
- 3 el olie
- 300 gram rundergehakt
- 2 knoflookteentjes
- beetje ketjap
- wat sambal naar smaak
- 2 blikjes tomatenpuree
Leuke tips
Lekker met een beetje rijst en een schaaltje rauwkost.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
122664
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
773
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy