Kalkoen Met Witlof

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 20:54
Bereidingswijze
Kijk naar de text van voorbereiding.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Oogen dicht en mmh !
Ingrediƫnten
250 g kalkoenschnitzel
2 struikjes witlof
25 g boter
zout, peper
1/8 liter cre`me fraiche
1/2-1 eetlepel mosterd
1 eetlepel gesnipperde bieslook (eventueel)
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Leuke tips
Lekker met rijst of macaroni!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122631
Homepage ID
6316
Smaak
N
Teller
1026
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de schnitzel in smalle reepjes.
Maak het witlof schoon.
Snijd de stronkje er kegelvormig uit en
snijd de struikjes in smalle reepjes.
Verhit de boter in een wok en roerbak de reepjeskalkoen rondom lichtbruin.
Bestrooi ze met zout en peper.
Voeg de reepjes witlof en de cre`me fraiche toe en breng het geheel al roerende aan de kok.Laat het mengsel ca. 3 minuten pruttelen tot het witlof beetgaar is. Roer dan de mosterd naar smaak erdoor. {Als mosterd wordt verhit, verliest hij zijn pittigheid.}
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smakelijk