Bereidingswijze
garneer de buiten kant van het bord met tomaat en komkommer(om ne om).
leg in het midden de sla daarop de uiringen met daaroverheen de paprika de olijven en de fetta. overgiet dit alles met een scheutje azijn en olijf olie. verhit wat olie in de koeken pan en bak hier de plakjes kipfilet in. drapeer het boven op de salade en serveer meteen.
leg in het midden de sla daarop de uiringen met daaroverheen de paprika de olijven en de fetta. overgiet dit alles met een scheutje azijn en olijf olie. verhit wat olie in de koeken pan en bak hier de plakjes kipfilet in. drapeer het boven op de salade en serveer meteen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk als voorafje of als lunch
Ingrediƫnten
1dubbele kipfilet,1 krop ijberg sla,100 gr fetta, 20-30 olijven, 2 tomaten, 1/2 komkommer, 1 ui in ringen, stukje rode- groene- en gele paprika, olijfolie, azijn, 2 theelepels italiaanse kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
koeken pan, koksmes, snijplank, vergiet, klein bakje.
Leuke tips
serveer hier stokbrood bij en een droge witte wijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
122623
Homepage ID
8757
Smaak
N
Teller
539
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de sla en paprika in reepjes.
de kipfilet in dunne plakjes en laat dit ongeveer 10 min marineren in een sausje van italiaanse kruiden en olijfolie.
snijd de tomaat , komkommer en de uien in schijfjes.
de kipfilet in dunne plakjes en laat dit ongeveer 10 min marineren in een sausje van italiaanse kruiden en olijfolie.
snijd de tomaat , komkommer en de uien in schijfjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht