Stroopbolussen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 18:59
Bereidingswijze
Baguettedeeg uit blikje halen.
Elk plakje strak oprollen en dunner rollen tot 30 cm lengte en wat afplatten.
Elk van de 4 deegrepen bestrijken met de boter en dik bestrooien met een mengsel van suiker en kaneel.
De deegrepen als een spiraal strak oprollen en het eindje onder het rolletje vouwen.
De bolussen op de met bakpapier bedekte bakplaat leggen en middenin de oven in ong. 15 min. bruin bakken.
Laten afkoelen .
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker om zo te eten maar ook om mee te nemen bijvoorbeeld als je gaat schaatsen (in de winter) of gaat wandelen (in zomer of winter).
Ingrediƫnten
Baguettedeeg (Daneroles),
15 gr zachtgeroerde boter,
20 gr bruine suiker,
1 theelepel kaneel.
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpapier. Trommeltje om de bolussen mee te nemen.
Leuke tips
Meenemen in trommeltje of direkt opeten bij een lekkere kop koffie of thee.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
122621
Homepage ID
7047
Smaak
Z
Teller
413
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 225 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair