gegratineerde macaroni met ham en pesto

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 17:19
Bereidingswijze
Kook de macaroni beetgaar, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Schep de macaroni terug in de pan. Bak de courgette en de ui-snippers 2 - 3 min. in hete boter. Roer de ham en de pesto erdoor en breng het op smaak met zout en peper. Schep dit alles door de macaroni en roer er de slagroom door. Schep het mengsel in een beboterde ovenschaal en strooi er de kaas over. Zet de schotel in een voorverwarmde oven en bak ze in 25 - 30 min op 200 gr goudbruin.
Eet smakelijk.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
200 gr macaroni - 1 courgette - 1 ui - 20 gr boter - 150 gr achter of schouderham in blokjes - 3 eetl. pesto (uit potje) - 1/8 l slagroom - 50 gr geraspte kaas (eigenlijk naar inzicht) - zout - peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122620
Homepage ID
8533
Smaak
N
Teller
637
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Courgette in blokjes snijden, ui snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lekkersmullen