Gevulde Tomaat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 15:04
Bereidingswijze
De gesnipperde sjalot en de knoflook even bakken. De tomatenvuling meebakken + de kruiden en de in plakjes gesneden olijven.
Eventjes laten sudderen en binden met de paneermeel. Hier de tomaat mee vullen en bestrooien met de geraspte kaas.
Een kwartiertje in de oven zetten.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
1 vleestomaat, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 tl. provinciaalse kruiden, zout + peper, paar zwarte olijven, paneermeel, geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaaltje
Leuke tips
Lekker met pasta en biefstuk
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122600
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
1010
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooien met zout en peper en uit laten lekken. De oven voorverwarmen op 200 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank