Salsa Verde

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 11:16
Bereidingswijze
Plet de kappertjes en de ansjovisjes, meng hier de peterselie door. Roer de olijfolie erdoor. Voeg de balsamico azijn toe, zodat de olie ietwat oplost. Maak hier een smeuige massa van, en klaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Een persoonlijke favoriet van mij
Ingrediƫnten
6 eetlepels peterselie
1 koffielepel kappertjes
3 ansjovisjes
6 eetlepels olijfolie
1 koffielepel balsamico azijn (juist genoeg om de olie te neutraliseren)
Leuke tips
Verrukkelijk in combinatie met gebraden aubergineschijven.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
122572
Homepage ID
8238
Smaak
U
Teller
478
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jschonk