Russische Aardappel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 10:58
Bereidingswijze
Kook de aardappelen in de schil. Snij ze doormidden en schraap het midden eruit tot ongeveer 1 cm van de rand.
Plet het uitgescrappte gedeelte, meng het met room en kruiden naar keuze, en vul de aardappelen er terug mee op.
Schep hierbovenop de lompviseitjes, en overgiet met zure room. Smakelijk!
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 grote aardappelen, room, kruiden, lompviseieren, zure room
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122568
Homepage ID
8238
Smaak
Q
Teller
1983
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jschonk