Bereidingswijze
1 Kook de rijst gaar volgens aanwijzing op de verpakking. Maak de pepers schoon en verwijder de zaadjes. Pel uien en knoflook. Hak pepers, uien en knoflook heel fijn. Verdeel de krab in stukjes.
2 Schep pepers, ui, knoflook, trassi en zout door elkaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit het kruidenmengsel al omscheppend goudgeel. Bak de rijst mee. Voeg de garnalen en de krab toe. Warm de nasi nog enkele minuten goed door.
3 Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de nasi goreng op smaak met ketjap. Garneer met de ringetjes bosui.
2 Schep pepers, ui, knoflook, trassi en zout door elkaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit het kruidenmengsel al omscheppend goudgeel. Bak de rijst mee. Voeg de garnalen en de krab toe. Warm de nasi nog enkele minuten goed door.
3 Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de nasi goreng op smaak met ketjap. Garneer met de ringetjes bosui.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 250 gr rijst
- 3 rode pepers
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 100 gr krabvlees
- 2 tl trassi
- wat zout
- 3 el olie
- 100 gr gepelde garnalen
- 1 scheutje ketjap
- 2 bosuitjes
- 3 rode pepers
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 100 gr krabvlees
- 2 tl trassi
- wat zout
- 3 el olie
- 100 gr gepelde garnalen
- 1 scheutje ketjap
- 2 bosuitjes
Hulpmiddelen & keukengerei
# pannen
# mesje
# mesje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122563
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
226
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht