Sauce provencale

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 09:08
Ingrediƫnten
2 paprika (rood en groen), 1 grote ui, boter, tomatenpuree, gepelde tomaten, 1 teentje look, cayennepeper, paprikapoeder, provencaalse kruiden, suiker, zout, peper van de molen,2 laurierblaadjes, rode wijn, groentebouillon, vleesbouillon
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
122562
Homepage ID
6935
Smaak
P
Teller
829
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
paprika in blokjes snijden, even laten koken zodat de wrange overheersende smaak verdwijnt, grote ui in blokjes van 1.5 cm snijden, teentje look pellen en sneetjes in geven,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
philemon