Bereidingswijze
Kook de rijst, giet het af en laat het minstens 15 minuten rusten.
Bak in een wok of hapjespan het vlees rondom aan.
Voeg de groenten toe.
Als alles bijna gaar is de kruidenmix of pasta met een beetje water toevoegen.
Als alles gaar is, het geheel voorzichtig door de rijst heen scheppen.
Bak in een wok of hapjespan het vlees rondom aan.
Voeg de groenten toe.
Als alles bijna gaar is de kruidenmix of pasta met een beetje water toevoegen.
Als alles gaar is, het geheel voorzichtig door de rijst heen scheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gerecht dat niet bij de rijsttafel mag ontbreken.
Ingrediƫnten
- 700 gr rijst
- 300 gr kipfilet of nasivlees
- 1 nasi groentenpaket
- 1 pakje gedroogde nasi kruiden of 2 el kruidenpasta.
- zout
- 300 gr kipfilet of nasivlees
- 1 nasi groentenpaket
- 1 pakje gedroogde nasi kruiden of 2 el kruidenpasta.
- zout
Leuke tips
Lekker bij de rijsttafel.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122550
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
978
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht