Bereidingswijze
Snijd het vlees in kleine blokjes en leg dit het liefst de hele nacht in de marinade.
Rijg het vlees aan de stokjes.
Verhit een beetje olie in de grilpan en bak
de sate rondom gaar.
Rijg het vlees aan de stokjes.
Verhit een beetje olie in de grilpan en bak
de sate rondom gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk vleesgerecht voor bij de rijsttafel,
maar ook lekker bij patat.
maar ook lekker bij patat.
Ingrediƫnten
- 500 gr vlees (kipfilet of varkenshaas)
- sate prikkers
- surinaamse of sate marinade (toko)
- sate prikkers
- surinaamse of sate marinade (toko)
Leuke tips
Serveren met satesaus.
Lekker bij de rijsttafel maar ook bij friet.
Lekker bij de rijsttafel maar ook bij friet.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122549
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
21071
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg de sateprikkers ongeveer 2 uur in een laagje water.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht