pasta-tonijnsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 23:17
Bereidingswijze
Kook de pasta al dente met wat zout en voeg daar, nadat de pasta iets is afgekoeld alle andere ingredienten aan toe.
Laat nu de smaken in de pasta trekken totdat deze is afgekoeld. Je zult zien dat na een aantal keren maken je zelf het evenwicht vindt in de hoeveelheden.
Smakelijk eten!
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker tussendoortje van koude pasta met tonijn uit Italie
Ingrediƫnten
* blik tonijn (op olie)
* pastawokkels (fusilli)
* rode paprika (of deel daarvan)
* gele paprika (of deel daarvan)
* 2 augurken
* sjalotje
* nog wat olijfolie extra vergine
* heel klein scheutje appelazijn
* peper en zout van de molen
Leuke tips
Gewoon als klein lunchgerecht op een warme zomerdag lekker op een bordje met wat brood en misschien een klein glaasje droge witte wijn?

TIP: je kunt hier ook de tonijn vervangen door stukjes knakworst en blokjes gekookte ham!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
122547
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
6973
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
50
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sjalot, augurken en paprika's in kleine blokjes snijden, tonijn fijnprakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan