Roedjak Ketimoen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 23:05
Bereidingswijze
Snijd de komkommer in dunne schijfjes.
Strooi er zout over en laat ze uitlekken.
Snipper de pepers heel fijn en vermeng ze met de schijfjes tomaat.
Doe de olie, citroensap en de suiker erdoor.
Goed mengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk bijgerecht voor bij de rijsttafel.
Ingrediƫnten
- 1 grote komkommer
- 1 rode peper
- 1/2 el suiker
- 2 el olie
- citroensap
- zout
Leuke tips
Serveren bij de rijsttafel.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122546
Homepage ID
2775
Smaak
Q
Teller
283
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy