Spaghetti Met Groente-Tomatensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 22:41
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
snelle en makkelijke maaltijd
Ingrediƫnten
bleekseldery 5 stengels, 125 gr champions, 2? teentje knoflook, ui middelgroot,winterpeen,
italiaanse kruiden,peper uit de molen,500gr spaghettie,tomatenpuree 2? blikje,wijn rood 1? dl, worchestershire saus,zonnebloemolie,
zout,375 gr gehakt half om half,rookspek blokjes mager 125 gr.
Leuke tips
Ikzelf heb 3 kinderen die hier dol op zijn,
maar ik doe de spaghettie erdoor i.p.v. de saus eroverheen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122544
Homepage ID
8647
Smaak
N
Teller
248
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1.De spaghettie volgens verpakking koken.
2.De ui schillen en snipperen, de knoflook schillen en persen.De bleekseldery wassen en klein snijden.De wortel snijden en wassen.De champions wassen en in plakjes snijden.
3.De spekjes uitbakken in de hete olie.Het gehakt toevoegen en rul bakken.De knoflook erbij doen en even meebakken.Vervolgens alle gesneden groenten toevoegen en meebakken.
4.Het gerecht afblussen met rode wijn.De tomatenpuree erbij schenken en op smaak brengen met de italiaanse kruiden,worchestershiresaus, zout en peper.
De saus goed doorwarmen en over de spaghettie schenken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
verdonschot