Zomerstoofschotel Met Shoarmavlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 22:03
Bereidingswijze
In kom mix met tomatensap 10 min. laten wellen. Intussen komkommer wassen, in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen en helften in blokjes snijden. Paprika schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In pan boter verhitten. Vlees in ca. 2 min. rondom bruin bakken. Uit pan op bord schappen. In dezelfde pan aardappelpartjes al omscheppend ca. 5 min. bakken. Vlees, komkommer en paprika toevoegen. Mix met vocht erdoor roeren, aan de kook brengen en schotel ca. 10 min. zachtjes laten stoven.
Peterselie erboven fijnknippen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenpansgerecht
Ingrediƫnten
1 zakje mix voor kapucijners (Honig) - 2 dl tomatensap - 1 komkommer - 1 rode paprika - 3 eetl. boter of margarine - 250 gr shoarmavlees - half pak aardappelpartjes - 4 takjes peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122542
Homepage ID
8533
Smaak
N
Teller
810
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lekkersmullen