Tagliatelle Met Romige Knoflooksaus En Ham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 20:53
Bereidingswijze
Kook de tagliatelle volgens de verpakking gaar. Meng de melk met de roomkaas in een groote pan en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat. Laat de saus warmen op een laag pitje en voeg de ham reepjes toe. Neem de pan van de warmte bron. Laat de pasta goed uitlekken en schep hem door de ham/kaassaus. Zet de pan weer op de lage warmte bron en laat het samen goed doorwarmen.Voeg wat zout en peper toe en dien meteen op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
mager recept maar 340 kcal. per portie
Ingrediƫnten
240 g tagliatelle-240 g magere roomkaas met knoflook en kruiden 5 eetl. magere melk- 60 g magere ham,in reepjes gesneden- zout en vers gemalen zwarte peper.
Leuke tips
De magere kruidenkaas zorgt voor een romige saus die zo lekker is dat je denkt dat het vol calorieen zit!Voor een speciale gelegenheid vervang ik de ham door gerookte zalm.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122534
Homepage ID
2355
Smaak
P
Teller
1945
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia