Bereidingswijze
Was de spinazie en smoor deze met weinig water in de boter gedurende 10 minuten. Maak ze fijn met behulp van een staafmixer. Smelt de boter, voeg de bloem toe en schenk onder voortdurend roeren de bouillon erbij. Voeg de spinazie toe. Laat alles even door koken. Doe de melk erbij en maak de soep af met peper en de geraspte kaas
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke vegetarische soep
Ingrediƫnten
500 gr. spinazie, 40 gr. boter, 30 gr. bloem, driekwart liter bouillon naar keuze, kwart liter melk, 75 gram geraspte kaas, peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122528
Homepage ID
8285
Smaak
N
Teller
962
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht