Libanees Gehaktbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 16:36
Bereidingswijze
Meng het gehakt met de geraspte uien en de kruiden. Doe het in een beboterd cakeblik. Wat boter of olie erop en het kan de oven in. Bak het 40 minuten in een niet te hete oven totdat het vlees donkerbruin is en lekker ruikt. Dan meng je de tomatenpuree met het water en giet dat over het vlees. Laat het dan nog een kwartiertje bakken zodat de tomatenpuree erin getrokken is. Het vlees moet gaar zijn en makkelijk van de zijkanten van het bakblik loslaten. Snij het in plakken of punten en eet het met puree of rijst en een salade.
Eet smakelijk !
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gehaktbrood uit de oven dat op een aparte manier gekruid is.
Ingrediƫnten
1 kilo rundergehakt, 2 geraspte uien, 1 theelepel komijn, 1 theelepel koriander, klein blikje tomatenpuree, 4 eetl. fijngehakte peterselie zout en peper, olie of boter, 1 kopje water
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122527
Homepage ID
8285
Smaak
N
Teller
1696
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
cakeblik invetten, oven voorverwarmen op ongeveer 150 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smikkelaar