Gadogadoschotel met gehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 12:05
Bereidingswijze
1 Kook de eieren in 10 minuten hard. Week de bamikruiden volgens de gebruiksaanwijzing. Maak het pepertje uit het bamipakket schoon, verwijder de zaadjes en snijd het pepertje in reepjes. Snijd de knoflook fijn.

2 Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak het gehakt rul. Bak knoflook en bamikruiden ca. 2 minuten mee. Schep de bamigroenten erdoor en roerbak ze in ca. 5 minuten beetgaar.

3 Bereid intussen de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.

4 Schep het gehaktmengsel op een schaal. Schenk de pindasaus erover. Verdeel de plakjes ei erover. Verkruimel de kroepoek en strooi de stukjes over de schotel.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 4 eieren

- 1 blokje bamikruiden

- 1 bamipakket

- 1 teen knoflook

- 2 el olie

- 500 gr rundergehakt

- 1 pot pindakaas

- 1 zak kroepoek
Hulpmiddelen & keukengerei
* een wok of hapjespan

* mes

* snijplankje

* vork of pollepel
Leuke tips
Smaakt heerlijk met mihoen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122520
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
916
Waardering aantal
3
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille