Bereidingswijze
1 Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes.
2 Doe het gehakt in een kom en pers de knoflook erboven uit. Meng ei, ui, paprika, paneermeel en cajunkruiden erdoor.
3 Vet een lage ovenschaal in met olie. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze in de schaal. Schuif de schaal ca. 5 cm onder de hete grill en rooster de gehaktballetjes in 10-15 minuten bruin en gaar; schep ze regelmatig om.
4 Meng de mayonaise en het citroensap door elkaar en geef dit apart bij de gehaktballetjes.
2 Doe het gehakt in een kom en pers de knoflook erboven uit. Meng ei, ui, paprika, paneermeel en cajunkruiden erdoor.
3 Vet een lage ovenschaal in met olie. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze in de schaal. Schuif de schaal ca. 5 cm onder de hete grill en rooster de gehaktballetjes in 10-15 minuten bruin en gaar; schep ze regelmatig om.
4 Meng de mayonaise en het citroensap door elkaar en geef dit apart bij de gehaktballetjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 500 gr rundergehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 4 el paneermeel
- 1 el cajun blended spice mix
- 1 el olie
- 1 dl mayonaise
- 1½ el citroensap
- 1 rode paprika
- 500 gr rundergehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 4 el paneermeel
- 1 el cajun blended spice mix
- 1 el olie
- 1 dl mayonaise
- 1½ el citroensap
Hulpmiddelen & keukengerei
* ovenschaal
* mesje
* mengkom
* mesje
* mengkom
Leuke tips
Lekker met Franse frietjes en veldsla
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122517
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
639
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht