Shoarmaburgers

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 11:15
Bereidingswijze
Snipper het lenteuitje heel fijn.
Meng het gehakt met de uitgeperste knoflook,
ui, shoarmakruiden en de cayennepeper.
Vorm van het gehakt 4 platte schijven.
Maak de saus: pers 1 teentje knoflook uit en meng dit met de yoghurt.
Voeg nu de koriander en de munt toe.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de burgers in ongeveer 20 minuten gaar.
Wel af en toe omdraaien.
Serveer de saus bij de burgers.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere magere shoarmaburgers met yoghurtsaus. 300 kcal.
Ingrediƫnten
- 3 lenteuitjes
- 400 gram lamsgehakt
- 2 knoflookteentjes
- 2 el shoarmakruiden
- mespuntje cayennepeper
- 40 gram boter
- 2 dl magere yoghurt
- 1 1/2gesnipperde koriander
- 1 1/2 gesnipperde munt
- zout en peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
122515
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
1100
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
45
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy