Kipkrokant

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/27/1998 - 19:16
Bereidingswijze
Meng kleine stukjes kipfilet met bijv. mexicaanse kruiden.Bak deze stukjes goed bruin.Maak ondertussen een dik vloeibare deeg van meel met melk of water.Haal de gebakken kipfilet door deze deeg en frituur dit tot een bruin korstje ontstaat.Serveer een schaaltje loempia saus hierbij voor de pittige smaak.

Eet smakelijk
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kippevlees in een krokant korstje
Ingrediƫnten
Kipfilet
Deeg,vietnamese saus voor loempia
Leuke tips
Voor minder pittig gebruik dan minder scherpe kriuden voor de kipfilet
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122494
Homepage ID
8496
Smaak
P
Teller
1599
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
edwin_37