Zeeduivel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/27/1998 - 18:08
Bereidingswijze
kook de marinade in tot zker 1/3 van de orginele hoeveelheid*zeef de marinade voeg de koksroom toe en kook dit weer in tot de helft* voeg de fijngesneden dille toe* roer de in kleine blokjes gesneden roomboter door de saus (niet meer laten koken)
* wentel de zeeduivel door de bloem en bak ze in boter goudbruin.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
zeeduivel met trappistenbier
Ingrediƫnten
750gram zeeduivel*1 kleine winterwortel*1 kleine ui*1 theelepel dille*1 kaneelstokje * peper en zout*0,2 liter koksroom*1 theelepel honing875 gram roomboter*bloem*boter om in te bakken *1 fles La Trapp Trippel
Leuke tips
serveer de zeeduivel met de saus en schenk de resterende La Trapp trippel als begeleidende drank. Verder kunnen hier alle soorten aardappels en groenten bij geserveerd worden
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122492
Homepage ID
3024
Smaak
N
Teller
1898
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd ui en winterwortel fijn en vermeng ze met 2,5 liter La Trapp trippel* voeg kaneelstokje toe en breng de marinade op smaak met zout en peper* snijd de zeeduivel in 12 stukken en leg ze minimaal 3 uur in de marinade in de koelkast*haal de zeeduivel uit de marinade en dep ze droog
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dejonge