Soesenring Met Huzarensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/27/1998 - 14:42
Bereidingswijze
Het water met de boter en zout aan de kook brengen. De bloem in een keer toevoegen en blijven roeren tot het deeg als een bal van de panbodem loslaat.Het deeg in een deegkom overdoen en iets laten afkoelen. De eieren loskloppen. Steeds wat van het eimengsel al roerend toevoegen en blijven roeren tot het door het deeg is opgenomen, het deeg mooi glanst en blazen trekt.Zorg ervoor dat het deeg stevig genoeg is om er bergjes van te vormen. Schep het deeg in een spuitzak met een glad spuitmondje. Tussen de cirkels ca. 12 toefjes met 1 cm tussenruimte spuiten.De soesjesring ca. 30 minuten midden in de voorverwarmde oven bakken.Op een platte schaal laten afkoelen.Van de soezenring de bovenkant met een lang scherp mes afsnijden, de soesjes met huzarensalade vullen en de bovenkant er weer op leggen. Eventueel garneren met wat mayonaise, bieslook en verkruimeld hard gekookt ei.
Vertel iets leuks over dit recept
voorgerecht
Ingrediƫnten
1 dl water,50gr boter,snufje zout, 60gr zelfrijzend bakmeel 1 a 2 eieren, 500 gr huzarensalade kant en klaar. Garnering: 2 hard gekookte eieren, stengels bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122478
Homepage ID
7576
Smaak
N
Teller
501
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De oven voorverwarmen op 200 graden. Op een stuk bakpapier met potlood een cirkel van ca. 24 en 20 cm trekken en het papier op de bakplaat leggen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
emmie