Provencaalse Soep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/27/1998 - 14:29
Bereidingswijze
Ui, knoflook, wortel, prei en aardappel in de bouillon in 20 min gaar koken.
Prov. kruiden toevoegen.
Groente eruit scheppen en pureren. Weer terugdoen in de pan. Eventuee zout en peper toevoegen.
Courgette in flinterdunne reepjes snijden. Rookvlees in reepjes snijden.
Toevoegen aan de soep en ong. 3 min meewarmen. Soep verdelen en de pijnboompitten erover strooien.
l
Ingrediƫnten
1 ui, 1 teen knoflook, 1 kleine wnterwortel, 2 preien, 3 aardappelen.
1 liter bouillon (blokjes), 2 theelepels provencaalse kruiden,
1 courgette, 1 ons rookvlees, geroosterde pijnboompitten, zout + peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer of keukenmachine
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122477
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
2473
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui en knoflook snipperen. Wortel en prei in stukjs snijden + de aardappelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank