Bereidingswijze
Bak de ui, prei en knoflook eventjes in wat olie.
Voeg de linzen toe en de kerrie en bak het even mee.
Kippebouilion met 3 potten water toevoegen en 25 min. laten koken.
Voeg de linzen toe en de kerrie en bak het even mee.
Kippebouilion met 3 potten water toevoegen en 25 min. laten koken.
Ingrediƫnten
200 gr rode linzen, 1 ui, 1 prei, 1/2 eetl. kerrie, pot kippebouillon
1 teen knoflook
1 teen knoflook
Leuke tips
Voeg evt. nog wat kipfilet toe.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122475
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
669
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht