Witlof A La Montignac

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/27/1998 - 12:04
Bereidingswijze
Olie verhitten in koekepan, ui smoren,katenspek erbij en op hoog vuur bakken.
Witlof erbij en roerbakken, tot het beetgaar is.
Plakjes kaas erop, vuur laag, deksel op pan en serveren als kaas is gesmolten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
roerbak gerecht met witlof, spek en kaas
Ingrediƫnten
5 struikjes witlof
1 ons katenspek
1 gesnipperde ui
1 ons kaas in plakjes
2 el. olijfolie
zout
peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Kan ook goed met Chinese kool, broccoli of andere groente die je kunt roerbakken
Leuke tips
Een frisse sla erbij, met missschien ook blokjes kaas erdoor. Lekker dressing van mayo, olie en balsamico-azijn, beetje zoetstof.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122467
Homepage ID
4591
Smaak
Q
Teller
6878
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui snipperen
witlof in de lengte in kwarten snijden, harde kern eruit snijden
katenspek in reepjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luilekkerland