Zalmsnippers Met Olijfjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/26/1998 - 17:44
Bereidingswijze
Bak in Tefalpan zonder olie de schijfjes zalm snel om en om gaar.( 1 minuut per kant max.!) met wat vers zout. Zalm op bord leggen en warmhouden.
In dezelfde pan de tomaatstukjes en olijfstukjes snel verhitten met een scheutje worchestersaus. Hier wat olijfolie bijdoen, goed roeren en als het gloeiendheet is over de zalm draperen
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Warm zalmgerecht overgoten met tomaat en olijfjes
Ingrediƫnten
* 4 zalmschijfjes (schuin afgesneden van grote zalmfilet, even dik als voor carpaccio)
met een totaalgewicht van ca 125 gram
* 3 eetl. verse tomatenstukjes
* 2 eetl. zwarte olijvenringetjes
* wat olijfolie extra vergine
* scheutje worchestersaus
* beetje versgemalen zeezout
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
Leuke tips
Lekker met een gemengde salade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
122436
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
613
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan