Peperoni Alla Piemontese

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/26/1998 - 16:49
Bereidingswijze
Verdeel de paprika over 6 bordjes, giet de saus er over.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Paprika met ansjovis en kappertjes
Ingrediƫnten
4 paprika's (div.kleuren),6 ansjovisfilets, 2 t.knoflook, 1 el.kappertjes, 1 el oregano, 4 el.olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Leuke tips
Lekker met Ciabaata of toast.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122430
Homepage ID
1574
Smaak
P
Teller
2134
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de paprika's schoon en snijd ze in zessen. Leg ze met de schil naar boven ong.15 min.in een voorverwarmde oven (200 gr.).Ontdoe ze van het vel en laat ze afkoelen. Snijd de ansjovis klein en meng ze met de rest van de ingredienten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annemiek