Pastinaak A La Ad

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/26/1998 - 15:38
Bereidingswijze
Schil de pastinaak en smij 'm in plakjes van ongeveer 2 cm. Blancheer de plakjes 2-4 minuten, giet af en droog de plakjes. Besmeer ze aan beide kanten met verse knoflook uit de knijper en bak ze goudbruin in de olijfolie.
Ingrediƫnten
pastinaak, knoflook uit de knijper, olijfolie
Leuke tips
Dien het gerecht warm op.
Pastinaak is goed als aardappelvervanger!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
122428
Homepage ID
7874
Smaak
N
Teller
7112
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
42
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zuidbos