Bereidingswijze
1-De witlof in de hete olie bakken tot deze al een beetje glazig begint te worden. 2-Suiker eroverheen strooien.
3-Nog kort op het vuur laten staan totdat de suiker caramelliseert.
3-Nog kort op het vuur laten staan totdat de suiker caramelliseert.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
4 stronkjes witlof - 4 eetlepels suiker - peper, zout - 2 eetlepels olie.
Leuke tips
Als bijgerecht op bord serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122426
Homepage ID
6293
Smaak
Z
Teller
1996
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de onderkant van de witlof af, halveer de stronkjes en haal het hart eruit.
Meteen daarna bakken.
Meteen daarna bakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht