*Haastournedos in Port-Wildfond

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/26/1998 - 14:04
Bereidingswijze
1-Haastournedos in olie op gewenste manier braden (rouge, medium, doorbakken)
2-Het vlees eruit halen en in warme oven bewaren.
3-Aan bakvet/olie de fond toevoegen.
4-Port toevoegen en licht binden met maizena.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
8 Haastournedos (diepvries) - 200 ml wildfond - 1 eetlepel rode port - maizena
Leuke tips
Opdienen op een bord met de fond eroverheen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122421
Homepage ID
6293
Smaak
N
Teller
656
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haastournedos laten ontdooien
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eetteam