Bereidingswijze
Van 2 kopjes bloem, 1 ei en 1 kopje melk een dik pannekoekbeslag maken, kerriepoeder toevoegen (1 eetlepel poeder op 2 kopjes beslag) en naar smaak zouten. Een uiringetje of ander stukje groente in het beslag dopen. Als het beslag niet kleeft een paar druppeltjes plantaardige olie toevoegen. Na ellkaar alle stukjes groente in het beslag dopen en in hete olie (190 graden celcius) goudbruin bakken. Warm opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gebakken groenten
Ingrediƫnten
Kleine stukjes van de volgende groenten:
aardappelen, groene paprika's, aubergines, uien, spinazie, pompoen
2 kopjes bloem
1 ei
1 kopje melk.
wat olie of boter
aardappelen, groene paprika's, aubergines, uien, spinazie, pompoen
2 kopjes bloem
1 ei
1 kopje melk.
wat olie of boter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122420
Homepage ID
27044
Smaak
P
Teller
955
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht