Bereidingswijze
1-Verwijder de pitten en schil de meloen.
2-Snijd de meloen in stukjes
3-Roer de suiker en het sap van de citroen erdoor.
4-Pureer her geheel en plaats het mengsel in de diepvries gedurende 2 1/2 uur. Tussentijds drie maal doorroeren.
5-Vul de glazen naderhand voor de helft met meloensorbet en voor de helft met champagne.
2-Snijd de meloen in stukjes
3-Roer de suiker en het sap van de citroen erdoor.
4-Pureer her geheel en plaats het mengsel in de diepvries gedurende 2 1/2 uur. Tussentijds drie maal doorroeren.
5-Vul de glazen naderhand voor de helft met meloensorbet en voor de helft met champagne.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tussendrankje, bv na de vis, alvorens aan een tweede hoofdgerecht te beginnen met een geheel andere smaak.
Ingrediƫnten
1 Galiameloen - 1 citroen of lime - 4 eetlepels suiker - Champagne of cider
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer
Leuke tips
Direct serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
122415
Homepage ID
6293
Smaak
Z
Teller
3144
Drank
Uit
Bookmarked
48
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht