mosselen in tomaten-roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/26/1998 - 13:09
Bereidingswijze
Roer de creme fraiche door het groentemengsel in de pan en breng het aan de kook; llat het vocht iets inkoken en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Schep de mosselen in een grote schaal en giet het groentemengsel erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en snel
Ingrediƫnten
1 zak mosselen
1 blik gepelde tomaten (ca.400g)
125 g gesneden prei
1/8 liter cre`me fraiche
zout, peper
Stokbrood
Leuke tips
Geef er stokbrood bij.
Smakelijk !
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122414
Homepage ID
6316
Smaak
N
Teller
970
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spoel de mosselen schoon en verwijder de kapotte schelpen en de schelpen die niet willen sluiten. {ook niet na een flinke tik }
Breng de gepelde tomaten met het sap in een grote pan aan de kook en roer de tomaten stuk. Roer de prei door de tomaten en voeg de mosselen toe. Leg een deksel op de pan en kook de mosselen, op een hoog vuur, 5-6 minuten tot alle schelpen open zijn.
Schep de mosselen met een schuimpaan uit de pan en houd ze warm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smakelijk