Bereidingswijze
Gehakt verkruimelen, bakken in pan, kruiden, look toevoegen en bruin laten bakken.
In een pot de uien kleuren, groenten toevoegen en 20 minuten laten stoven.
Daarna vlees, bouillon en bonen toevoegen, 4 a 5 koffielepels Hot Mexicane, 5 minuten laten doorkoken op een zacht vuur.
In een pot de uien kleuren, groenten toevoegen en 20 minuten laten stoven.
Daarna vlees, bouillon en bonen toevoegen, 4 a 5 koffielepels Hot Mexicane, 5 minuten laten doorkoken op een zacht vuur.
Ingrediƫnten
500 g gehakt
2 paprika's
2 teentjes knoflook
chili- of cayennepoeder
paprikapoeder
5 koffielepels Hot Mexicane
2 uien
4 tomaten
2 dl bouillon
1 scheut olijfolie
witte bonen in tomatensaus
2 paprika's
2 teentjes knoflook
chili- of cayennepoeder
paprikapoeder
5 koffielepels Hot Mexicane
2 uien
4 tomaten
2 dl bouillon
1 scheut olijfolie
witte bonen in tomatensaus
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122361
Homepage ID
8238
Smaak
P
Teller
809
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht