Champignon flapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:50
Bereidingswijze
-nu alles de oven in en wachten tot 't een mooi kleurtje heeft gekregen, duurt ongeveer 7 minuten
KLAAR!
SMULLEN MAAR!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
bladerdeegflapje met overheerlijke maar eenvoudige champignon vulling
Ingrediƫnten
-1 kleine ui

-1/2 bakje chapmpignons

-2 tenen knoflook

-plakjes belegen kaas

-4 bladerdeegplakjes

-beetje boter of olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
-oven
Leuke tips
Lekker om als bijgerecht/vleesvervanger te gebruiken
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122349
Homepage ID
8204
Smaak
N
Teller
588
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-verwarm de oven voor (10 min. stand 4/5 gasoven)

-ontdooi de plakjes bladerdeeg

-snij de ui in kleine stukjes en bak ze in een koekenpan

-pers de knoflook en doe dit in de pan

-snij de champignons in de pan, niet te klein!

-laat dit even goed bakken

-bedek 2 plakjes bladerdeeg met plakjes kaas, zorg ervoor dat rondom 1 cm onbedekt blijft

-leg de helft van je gebakken champignons ed op de kaas

-bedek dit weer met plakjes kaas

-leg de andere bladerdeegplakjes erop en plak de randen van de onderste en bovenste bladerdeegplakjes op elkaar, vouw ze eventueel iets omhoog
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
willeku