Spice Truffels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:45
Bereidingswijze
De chocolade boven een kom in kokend water in stukjes breken en laten
smelten. Een voor een de overige ingredienten erdoor roeren. Blijven
roeren tot een dikke lauwe massa. De massa 2 uur in de koelkast laten
opstijven, ronde balletjes vormen en door hagelslag rollen. Koel bewaren
Ingrediƫnten
150 gr pure chocolade
50 gr zachte roomboter
75 gr poedersuiker
2 theelepels oplos mokka
2 theelepels koffielikeur
een flinke mespunt kaneel
een flinke mespunt gemberpoeder
een klein mespuntje kruidnagelpoeder
pure chocoladehagelslag

Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122348
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
516
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje