Butterscotch Truffels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:42
Bereidingswijze
In een pan 25 ml water met 100 gr rietsuiker en de boter aan de kook
brengen. Voor het koken eenmaal goed omroeren. Zodra het mengsel transparant,
vloeibaar en lichtbruin is, de pan van het vuur nemen. (De suiker-
thermometer geeft dan 149 ?C aan en de stroop is in het kraakstadium).
Het mengsel direct op het bakpapier schenken en laten afkoelen. In
stukken breken en (in de keukenmachine) tot kleine stukjes hakken. 40 gr
gehakte butterscotch door het chocolademengsel roeren. Het mengsel 2 uur
in de koelkast laten opstijven. Ronde truffels vormen en door de rest van
de butterscotch rollen. Koel bewaren.
Ingrediƫnten
1 x basisrecept truffels
100 gr rietsuiker
15 gr roomboter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122346
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
443
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje