Basisrecept Truffels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:41
Bereidingswijze
Een kom in een pan met kokend water zetten. De chocolade boven de kom in
stukjes breken, de boter toevoegen en de chocolade laten smelten.
Een voor een de eidooiers en de poedersuiker erdoor roeren. Het mengsel 2
uur in de koelkast laten opstijven. ca. 16 balletjes vormen en koel bewaren.
Ingrediƫnten
125 gr melkchocolade
30 gr roomboter
2 eidooiers
2 eetlepels poedersuiker

Hulpmiddelen & keukengerei
extra nodig: bakpapier of marmeren plaat
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122345
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
1013
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje