Amandelbonbons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:37
Bereidingswijze
Smelt de boter, meng er de bittere chocolade door, laat die smelten en
roer er de amandelen, poedersuiker, mascarpone-room en de sinaasappellikeur door.
Laat dit opstijven, kneed er ovale vormpjes van en druk de onderkant plat.
Druk bovenop een blanke amandel, doop de bonbons in gesmolten melkchocolade
en laat ze op een rooster opdrogen
Ingrediƫnten
100 gr boter
125 gr extra bittere chocolade
125 gr fijngemalen amandelen
175 gr gezeefde poedersuiker
50 gr mascarpone-room
3 eetlepels sinaasappellikeur
blanke amandelen
melkchocolade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122342
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
416
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje