Walnootbonbons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:34
Bereidingswijze
Verwarm de boter en de suiker totdat de massa bruin begint te worden en de
suiker is opgelost. Voeg de gehakte walnoten toe en verhit het mengsel al roerend tot het
bruin genoeg is. Verdeel dit over een bakblik en verkruimel de afgekoelde massa met een
deegroller. Vermeng de marsepein met de gezeefde poedersuiker en de croquante massa.
Rol dit ca 1 cm dik op gezeefde poedersuiker uit en snijd het in 2 x 2 cm
grote vierkanten. S nijd de melkchocolade fijn en roer hem met santen au-bain-marie romig.Doop de marsepeinvierkantjes helemaal in de couverture, haal ze er met een
klein vorkje uit en laat ze uitlekken. Schik de vierkantjes op bakpapier en garneer ze met een vierde van een halve walnoot.
Ingrediƫnten
1 mespuntje zachte boter
25 gr suiker
50 gr gehakte walnoten
200 gr marsepein
50 gr gezeefde poedersuiker
1-2 eetlepels rum
100 gr melkcouverture
wat santen
12 tot 13 walnoothelften
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122340
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
188
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje