Mozart Bonbons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 10:29
Bereidingswijze
Snijd de noga in kleine stukjes (1,5 x 1,5 cm), vorm hiervan balletjes en
zet die op een koele plaats. Roer de marsepein romig en voeg de kirsch en pistachenoten toe.
Kneed dit samen met de 125 gr poedersuiker.
Vorm uit deze massa een ca 2 cm dikke rol en snijd die in plakjes (even-
veel plakjes maken als er nogaballen zijn). Druk de marsepeinplakjes op een met poedersuiker
bestoven aanrecht en leg de nogaballetjes erop.
Sla de marsepeinmassa eromheen, druk hem vast, druk de randen goed aan en
maak hier balletjes van.Los de chocoladeglazuur volgens aanwijzingen op de verpakking op.
Doop er de mozartbonbons met twee vorkjes in en leg ze op een taartrooster
of bakpapier. Bewaar ze daarna koel in cellofaan zakjes of gesloten glazen of porseleinen schaaltjes.
Vertel iets leuks over dit recept
de favorieten van Amadeus en Constanze !
Ingrediƫnten
200 gr koude notennoga
200 gr marsepein
2 eetlepels kirsch
10 gr fijngehakte pistachenoten
125 gr gezeefde poedersuiker
poedersuiker
100 gr chocoladeglazuur
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122338
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
1226
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chocotofje