Kalfslapje Met Marsalasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/23/1998 - 15:53
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
snel en lekker
Ingrediƫnten
room 250ml ,marsalawijn,peper,zout,kalfslapje
boter,tagliatelli,een beetje suiker,een beetje peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122288
Homepage ID
8038
Smaak
N
Teller
393
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
breng het water voor de pasta aan de kook.ondertussen bakt u de kalfslapjes aan beide zijden mooi bruin.als de kalfslapjes gaar zijn leg ze dan even op een bord en houdt ze warm.bij het vleesnat voegt u de room die u even laat inkoken, hierbij voegt u een flinke scheut marsala en eventueel een beetje instant jus.ondertussen doet u de pasta in een kom en srooit er wat peterselie overheen. smakelijk!
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
usly